Varför blir man bakiskåt?

Många känner sig extra sexuella dagen efter de druckit alkohol. Att man känner sig bakiskåt beror på att hjärnan dagen efter fortfarande är påverkad av alkoholens substanser. Man har inte kvar sina normala spärrar och hämningar, utan är lite av ett primitivt vilddjur. Det är alltså inte för att vi är bakis som vi är kåta, utan för att vi fortfarande är påverkade av alkohol.

– Jag är bakiskåt, vad ska jag göra?
Självklart ska man inte uppmuntra något till att bli bakis för att känna sig kåt. Men, befinner man sig väl i bakiskåtruset så finns inte mycket annat att göra än att acceptera läget. Även om du känner dig grymt sexig på bakfyllan så tycker förmodligen din eventuella partner raka motsatsen. För vem tycker att en spritdoftande, rödögd och sliten kille/tjej är attraktiv?

Många bakiskåta nöjer sig därför med onani – vilket trots allt är sex med någon man (förhoppningsvis) tycker om. Onani behöver nödvändigtvis inte innebära tråkig sex, speciellt inte om man är uppfinningsrik eller har bra sexleksaker till hands (recensioner av sexleksaker hittar du här).

Mitt råd är alltså att njuta av kåtheten – det kan nog så väl behövas för att lindra all den ångest som en bakfylla kan innebära. Däremot bör du givetvis fundera över vad som fick dig att dricka så mycket att du blev bakis. Och ta lärdom av det.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.